Blogin avaus armon vuonna 2019

Kevät tuo tarpeen siirtää tuntoja muillekin. Siis tarkoitukseni on kirjoittaa kaikesta, mikä kasvaa. Toivon tietysti, että saan samanhenkisiä lukijoita, jotka innostuvat kertomaan omista kokemuksistaan.

Mitä sitten samanhenkisellä tarkoitan? Jos löytyisi jokunen mainitsemistani piirteistä, niin kutsuisin samanhenkiseksi.

Innostuu nähdessään siemenen itäneen. Jo kukkanuppukin saa haltioitumaan. Nauttii nähdessään kasvun ihmeitä. Tykkää tehdä itse mahdollisimman paljon. Haluaa säästää, mutta joskus myös sijoittaa kodin viihtyvyyteen. Hyödyntää kaikenlaisia materiaaleja, kuten vanhat sanomalehdet tai jopa suuret jätepussit. Jaksaa kerätä luonnosta materiaaleja ja hyödyntää niitä. Maalaa vanhoja ruukkuja ja rakentaa uutta. Ei ole turhan tarkka, mutta puurtaa nauttiakseen kasveista. kokeilee ja kehittelee uusia reseptejä säilöä onnistuneet kasvatukset talven varalle ja valmistaa niistä kaikkea hyvää. Haluaa rakentaa omaa kotia, niillä resursseilla, kuin itsellä on.

Kuvan tiilet ovat poikani talon vanhasta katosta. Nauhat amppeliin on punottu vanhasta verhosta leikatusta nauhasta ja astiana on vanha grillin kansi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s